Amb les nostres sessions privades de Pilates podrà…

[ad_1] Amb les nostres sessions privades de Pilates podràs realitzar un treball específic per les teves necesitats.
Una sessio individual en la qual si tens una patologia podrem incidir d una manera més personal i individualitzada, per tant t amb un tracte més personal i com a conseqüència uns millors resultats ja que és realitzen en una sala exclusiva amb Cadillac,Reformer, barril & Cadira clàssica…
D’altra banda si ets esportista i necessites portar el cos a un nivell d’exigència amb la millor supervisió d’un professional qualificat, aquestes també són les teves clases.
Programas d’entrenament personalitzats per a poder aconseguir els teus objectius, ja sigui millorar el teu rendiment, prevenir lesions o realitzar un treball compensatori per al teu esport.
A més si els teus horaris són complicats o viatges molt, amb les classes privades podràs concertar la cita amb el teu instructor en el moment que et calgui, mai perdràs classes perquè no arribes a temps, sempre tindràs una cita concertada i t’assegures que no perds teva sessió.
Una individualització en les teves sessions és garantia d’èxit en el moment d’aconseguir els teus resultats.
#pilatesdiagonal #onetoone #personaltrainning #pilatestime #privateclass #classicpilates #strechting #trainning #reformer #chairpilates #cadillacpilates


[ad_2]
Source


Categories: Uncategorized